torstai 13. joulukuuta 2012

Kuviaaa!!

Heipparallallei!
Nyt ne on vihdoin täälä, nimittäin eiliset Promokuvat! Kiitokset kuvaajallemme Juho-Pekka Palomaalle onnistuneista otoksista ja hyvästä ilmapiiristä. Mallit antoivat kuviin kaikkensa, vilkkuvia pikkuhousuja ja punasilmiä myöten!(Aili kiittää onneansa ettei valinnut jalkaansa pitsiunelmia...)
Sijaintimme on tällä hetkellä koulun käytävä, jossa odottelemme juuri sitä oikeaa flygeä vapautuvaksi nauhoituksia varten. Sillä aikaa postailemme teille eilisen aarteita. P.S. jos äänitys onnistuu, voitte saada joululahjaksi myös pienen ääninäytteen... :)

Nauttikaa kuvista!











tiistai 11. joulukuuta 2012

Päivän sanana-(ananas) SPONTAANIUS

Tänään on ollut hyvä päivä!
Jatsitar on sopinut (rumpujen pärinää, trtrtrtrtrt) PROMOKUVAUKSET heti huomiseksi. Kuvaaja tulee ruokapalkalla (halpaa hinta, kouluruoka 1,13€) lainaputkien ja erinomaisten ideoidensa kanssa! Innolla odotettaan huomista.Pysykää ehdottomasti kuulolla, koska kuvia on tulossa.

Tänään pidimmekin paniikkipalaverin koskien naisten perus ongelmaa: MITÄ ME PUETAAN HUOMENNA PÄÄLLE !!! Tulos kolme asukokonaisuutta mitkä kuvauksiin mukaan. Säälimme kuvaajaa jo etukäteen. Palaverissa ei kuitenkaan saatu vielä päätettyä pukukoodia vaan lähdimme spontaanisti elokuviin. Elokuva oli loistava (Intouchables) ja sen jälkeen ostimmekkin liput spontaanisti seuraavan elokuvaan yönäytökseen. HOBITTI !!! Kaksi elokuvaa illassa pitää lääkärin loitolla. Rahaa on kuin roskaa varsinkin sitten kun löydämme rikkaat miehet.

 Tunnelmat duosta on hyvät, koska saimme asiat taas eteenpäin. Katseet on tulevassa ja Ailin äiskänkin joululaululevy-äänitykset käynnistyvät YLIHUOMENNA ! Laatu on ehkä vielä hieman huonompaa kuin mitä Blue Note Recordsilla... Mutta suunta on kuitenkin ylöspäin ja saadaanpahan todistusaineistoa uran alkuajoilta !

Kuvamateriaalia pian luvassa. Kohta näette millaisia kaunokaisia ruudun tällä puolella on ! ;)
Hauskaa iltaa teille, me jatkamme matkaa kohti Keskimaata ! -Jatsitar 

maanantai 10. joulukuuta 2012

Olipa kerran...

Ajattelimme, että näin joulun alla olisi helppo aloittaa duo-ohjelmiston kokoaminen joululauluista. Kahvit naaman ja eikun kirjastoon etsimään joululauluja! Löysimmekin mukavan nipun meille istuvia kipaleita ja sovimme, että koostaisimme niistä pienehkön jouludemon. Demon laajan postituslistan muodostivat: Ailin äiti.

Meillä ei ollut selkeää visiota tyyleistä tai kompeista, joten lähdimme vain kokeilemaan mikä kuullostaisi hyvältä. Aika nopeasti tyyli muotoutui Pollen ravi -kompeista hitaisiin hönkäily kappaleisiin.  Jouduimme karsimaan demo-ohjelmistoa rankalla kädellä, koska osa lauluista ei vain toiminut ja tuntunut istuvan meille. Valitettavasti meissä molemmissa kukkii lapsenmielisyys voimakkaasti rehottamalla, joten usein täydellinen treenauksen maksimointi vaihtui karkin hakemiseen kioskista ja leffahuoneeseen linnottautumiseen. Otimme vaikutteita Elton Johnista, Gnomeo ja Julia -elokuvasta(eli siis oikeasti hyödyllistä ajankäyttöä!). Meinasimmekin tehdä Rekiretkeen näyttävän musikaalilopetuksen, joka kuitenkin kaatui aina molemmista lähtevään naurun remakkaan.

olimme ottaneet seuravan haasteen jo vastaan; promokuvaukset ja demonauhoitukset olivat tulossa, kuvauspaikat oli valittu tarkasti Oulun ympäristöstä ja kaikki oli valmista! Biisit oli timanttia, naiset rautaa ja mitä näitä nyt on. Ainoa heikkolenkki tulikin Jatsittaren ulkopuolelta, nimittäin äänittäjästä joka ei lopulta tullutkaan suorittamaan velvollisuuksiaan. Herra kävi ilmaisemassa poikkeavan mielipiteensä ja lähti ajamaan kohti suurta tuntematonta, joten tällä hetkellä nauhoitukset ovat hieman jäässä ja ainoat heikohkot raidat löytyvät Ellin iPhonesta. Tämä takapakkihan ei meitä lannista, vaan tämä jouludemonauhoitushan vielä tehdään!!!!!!

luvassa kuvia ja niitä paljon puhuttuja äänityksiä, lisää tulossa, jatsitar kiittää!!