keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Hulabaloo ba lai ba lai!

Terveisiä tien päältä! Lähdettiin sivistämään itseämme, nimittäin kuuntelemaan kun kollegat Torniossa soittavat Pekka Pohjolan musiikkia. Matka on pitkä, mutta onneksi meillä on seurana mukavia mussiikkimiehiä Oulun konsalta! Tytöt istuivat kiltisti takapenkillä ja viihdyttivät poikia ja itseään jutustelullaan matkan aikana.

Keikka oli mahtava! Pojat haltsas homman ja biisit toimi ku häkä! Erityisestä viihdyttävyydestä pisteet lunasti itselleen bändin rumpali. Kiitos keikasta, motivaatiot treenaamiseen ovat taas kympissä ja suunta kohti omaa keikkaa satasessa! Me taivalsimme läpi tuulen ja tuiskun nähdäksemme Oulun Tietomaan huipun, eli kotimatkalla ollaan! Saa nähdä milloin se kotiovi alkaa häämöttää, täälä on nimittäin täysi rähinä(lumimyrsky)päällä. Koska olemme(tällä hetkellä) epäsosiaalisia bloginrustaajia, pojat pitävät omaa kivaa etupenkillä. Hitaasti mutta varmasti matka etenee...

Heavy Jazz plays Pekka Pohjola!



Terveisiä takapenkiltä! Friikkiä matkaseuraa...





Täytyy kyllä myöntää teille ettei olla ees alotettu sitä videoblogin kuvaamista... Mutta ideoita on vaikka muille jakaa! Ensi viikonloppuna aloitamme projektin Jatsitar keikkakuntoon, eli luvassa on tiukkaa treeniä, ei tosin musan vaan vatsan seudulla. Huom. Takarajaa projektille ei ole. Ensi viikonloppu kantaa nimeä "terveysviikonloppu". Siitä saatte kuulla lisää myöhemmin! Nyt jatkamme kotimatkaa palaamalla takaisin poikien seuraan. Kiitos jo etukäteen kuskille ja kartanlukijalle matkasta! :)

2 kommenttia:

  1. Kiitos jatsittarille positiisista energiaa pursuavasta vierailusta Valtatielle! Tarjosimme viehättäville neideille hyvän mielen teetä, terveysviikonlopun henkeen sopivia eväitä (kiusaukset sopimattomiin eväisiin lankeamisesta torjuttu todistetusti) ja porraskävelyä.

    Jäämme nurkan taakse seuraamaan touhujanne ja kasvattamaan bloginne kävijälukuja.

    nim. H&M+B

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Valtatieläisille ! Jatsitar todellakin sai personal treenausta ja potkua terveysviinkonlopulle teiltä, lisäksi mukaan tarttui hyvää mieltä! :)

      Poista