maanantai 21. tammikuuta 2013

Hulabaloo!

Viikon ensimmäinen päivä ja meillä on mahtava meno ja tiukka etukeno! Me ollaan suunniteltu teille yllätys! ...Vai onko se yllätys, kun aiotaan kuitenkin kertoa se teille heti, tässä ja nyt? No oli miten oli, tällä viikolla julkaisemme ensimmäisen (trt trt trt trt, rumpujen pärinää) videologin! Ja nyt, hyvät lukijat, teillä on mahdollisuus päästä vaikuttamaan tämän kyseisen videologin tulevaan sisältöön. Haluatteko nähdä seikkailuja, treenitilanteita, kokkikokeiluja vai jotain ihan muuta, laittakaa kommenttia toiveistanne. Korkea-arvoinen raati(nim. Teräsmuijat, pj: Painava Paajanen, sihteerinä Tonnikeiju Tervonen)päättää mitkä ehdotukset kuvataan ja leikataan mukaan. Deadline on torstaina klo 16:15, jonka jälkeen Team Jatsittaren kuvaukset alkavat. Videota voimme lupailla ensi viikoksi, joten ei kun tuumasta toimeen ja kommenttia kehiin!

Mutta mitä edellisen postauksen jälkeen onkaan tapahtunut?!?

No, jatsittaren edun mukaistahan on, että meillä on paikka josta ammentaa inspiraatiota ja sukeltaa luovuuden syviin, tummiin vesiin. Ihan loogistahan se siis on että toinen meistä irtisanoi kämppänsä ja etsi tilalle Runotyttömäisen avaran asunnon, jossa jazzin sävelet saavat vapaasti leijailla. Lisäksi asunnon täytyi sisältää tämä luovuuden kehto, ihana ikkunasyvennys jossa istuskelu ja elämän ihmettely onnistuu. Lyhyesti sanottuna: Aili muutti. Muita pikkuasioita varrelta viikon(virran!) viikon(virran!) viikon oli sisäisen pedagogin löytyminen molemmista neideistä. Ensimmäiset tunnit oppilaille pidettiin ja molemmat osapuolet jäivät henkiin. Ja haluavat vielä takaisinkin! Positiivisiä kokemuksia ja energiaa on säilötty. Ailin uusi kämppä on korkattu, samoin sen uuni ja sen myötä emännäntaitomme ovat jälleen karttuneet ja sisimpämme jauhopelkalot valkenivat entisestään.

Aili ja Karri Koira.
No mutta mitäs tapahtuikaan viikonloppuna?

No viikonloppuna fiilisteltiin uutta inspiraatioikkunalautaa, ja tanssittiin monia tunteja ja Jatsitar lähti lentoon! P.s. ollaan ihastuttu, nimittäin Karri Koiran musaan! Sen takia Jatsitar keräsi vaikutteita Suomi RnB:stä ulkoiseen olemukseen ja asenteeseen!!! Ja perjantaina Jatsitar lähtee lupaavaan nousukiitoon
jälleen kerran, hurmaamalla tanssitaidoillaan muut Karri Koirasta kiinnostuneet. Karri Koira & Ruudolf nimittäin esiintyy perjantaina Oulussa, ja me ollaan takuulla paikalla!(vaikkei lippuja vielä olekkaan...)
Tanssittua tuli edellisenäkin viikonloppuna, reenattiin kovasti tulevaa varten ja minkä näkösinä! Tsekatkaa lookit ja arvatkaa vuosikymmenet!

Let me present you: Tonnikeiju Tervonen ja Painava Paajanen.

Nyt kommenttia siitä mitä haluatte nähdä ja kuulla! Viime viikko oli mahtava, toivottavasti tästäkin viikosta tulee yhtä onnistunut!

- Jatsitar




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti