lauantai 30. elokuuta 2014

Sinistä ja punaista tätiä

Muistatteko meitä vielä, pikku hunsvotteja...? Eihän siinä menny ku puoil vuotta että saatiin taas aikaiseksi päivittää tämäkin sivu ja avata salaiset sana-arkkumme ja tyhjentää runosuonemme ylijäämä jälleen kerran päivityksen muodossa.(huh kun pitkä lause.)

Mutta siis sillonhan sitä pitää puhua kun on asiaa. Turha löpinähän ei kuulu meidän tapoihin, tietenkään. Sen takia tässä ei olla sen suurempaa meteliä pidetty, ei ole nimittäin duon saralla paljon tapahtunut. Syytämme välimatkaa; paha on suunnitella yhteistä tulevaisuutta kun kaukosuhteemme on edelleen voimissaan, eikä lopusta ole tietoa.

Tästä siis fiksuimmat voivatkin päätellä että jotain on vihdoin tapahtunut kun uutta tekstiä pukkaa. Tänään käytimmme työnimiä täti Sininen ja täti Punainen.



Päivitysinnosta saamme kiittää täti Sinisen ystävätärtä ja hänen prinssiään, jotka kutsuivat meidät palvelukseensa. Prinsessa sai prinssinsä ja me saimme kunnian toimia juhlan soundtrackina.




Uutta settilistassamme oli Disney-osasto, morsiammen toiveesta. Tarkkasilmäisimmät voivat havaita puvustuksessamme vaikutteita eräästä elokuvasta joka myös Prinsessa Ruususena tunnetaan. Jätimme kuitenkin tötteröhatut suosiolla kotiin mutta ei se mitään, viihdytimme itseämme sitten paluumatkalla lisäilemällä hatut jälkikäteen. Pettämättömästä tyylitajustamme johtuen tulemme luultavasti olemaan kuvanmuokkauksen huipulla vielä joku päivä.



Päivä sujui oikein mukavasti! Ruoka maittoi(kuten tavallista), meillä oli kivaa ja soitto sujui. Saimme paljon kiitosta(mikä oli erittäin mukavaa!) ja positiivinen yllätys oli että kehitystä on jälleen tapahtunut. Keikka puolen vuoden välein pitää mukavasti tatsia yllä eikä sitä kannata useammin yhdessä soittaakkaan ettei ylikuntoon päästä jolloin kehitys jäisi huomaamatta. Palataan siis asiaan vuoden 2015 tienoilla!

-- vitsi vitsi, kyllä me oikeesti koitetaan taas kirjoitella.:)

Ollaan myös mietitty tulevaisuutta, mm. uusien profiilikuvien ottoa. Kamera kun rakastaa meitä selvästi.

Päivästä jäi erittäin hyvä mieli, tästä on hyvä jälleen jatkaa kohti syksyä ja koulua. Jatsitar jakaantuu taas kahtia, Oulun yksikköön ja Kokkolan yksikköön. Haikeaahan tämä on, mutta välttämätöntä.

Ihanaa syksyn alkua kaikille, pitäkää itsenne ja toisenne lämpiminä! (terveisin kokemuksen syvä rintaääni, eli me, nimim. ensimmäiset syysflunssat takana, päällä ja edessä.)

Tässä jatsitar ihanan morsiammen kanssa, joka saattoi neitoset jälleen yhteen!


 Puss och kram!!! <3
 -Jatsitar

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti