lauantai 3. tammikuuta 2015

Jo perinteeksi muodostunut uuden vuoden päivitys!

Kyllä, perinnehän se on jos toistamiseen pyöritään samalla porukalla(eli kahdestaan) samoissa ympyröissä(no ei kyl pyöritty samois ympyröis).

Hyvää uutta vuotta! Kuten huomata saattaa, puolen vuoden putki jatkuu! Mutta olemme olleet taas kerran(luonnollisesti) kiireisiä naisia ja välimatka tietysti edelleen hiertää suhdettamme. Sen takia olikin erittäin mukavaa viettää uusi vuosi jälleen yhdessä(luonnollisesti), tällä kertaa Suomen Chicagossa, Tampereella! Tämä oli siis kauan odotettu Ailin vastavierailu Ellin lapsuuden residenssiin(jos termi vastavierailu herättää luonnollisesti hämmennystä, virkistävää muistinystyröitänne täällä!)

Ailin matka uuden vuoden viettoon alkoi erittäin lupaavasti, kuten kohtalolla meidän kanssamme tietysti luonollisesti tapana on. Monen vuoden kokemuksen syvän rintaäänen johdosta Aili kuskeineen varasi kotoa junalle siirtymiseen ruhtinaalliset 15 minuuttia(luonnollisesti). Kamat oli kasassa ja takit päällä, kunnes sankarit huomasit auton avainten olevan teillä tietymättömillä ja kyseisen kulkupelin ovien olevan tiukasti lukittuna. Luonnollisesti Ailin pinna pääsi hennosti tiukentumaan avainten etsinnän jatkuessa tuloksettomana. Taksin sijaan pihaan karautti naapurin(aina luotettava!) pakettiautomies, joka tämän tarinan sankarina saikin Ailin junaan ajoissa, oikaisten muutamat mutkat(huoltoasemien pihat). Junassakaan sankarittaremme ei saanut rauhassa löysätä hermojaan(luonnollisesti), kun takana istuva vanhempi juhlatunnelmien alanmies huomasi nuoren simpsakan tyttösen seuranpuutteen ja päätti(luonnollisesti) tuoda helpotusta yksinäisen neidon seurankaipuuseen(not). Suunnittelematon kolmen vaihdon junamatka pelasti onneksi Ailin pakkoavioliitolta Pekan kanssa ja uusi vuosi saatin käynnistymään melkein aikataulussa.

yhdessä junailu on parasta junailua!


Uusi vuosi meni mukavasti sohvan nurkassa kalsareissa möllötellen, kun seurasimme tarkasti vuodenvaihtumislähetystä Tampere-talosta(luonnollisesti, Tampereella kun oltiin). Sama jatkui seuraavana päivänä, palvelu pelasi Ellin vanhempien hellässä huomassa ja olo oli kuin hotellissa kerrassaan. Oli ihana ottaa rennosti yhdessä ilman pakollisia menoja(enoja). Seuraavana päivänä kuitenkin saimme raahattua itsemme Tampereen sykkeeseen. Nyt istumme junassa matkalla omiin koteihimme, Aili Ouluun(edelleen) ja Elli Kokkolaan(edelleen).


Tiedämme että päivityksiämme tulee edelleen puolen vuoden välein, mikä luonnollisesti harmittaa meitäkin, mutta olemme pakotettuja tähän hiljaisuuteen välimatkamme johdosta. Juttu ei yksin lähde tarpeeksi villisti käsistä. Mutta kuulkaa kyllä me jatkamme, pikku hiljaa, aina kun tiemme yhteen johtavat ja tilaisuuksia luonnollisesti siunaantuu! Keväällä on mahdollisesti tulossa eräs viikko täynnä lupaavalta kuullostavia seikkailuja! Sillä aikaa voitte käydä tutustumassa neitostemme muihin projekteihin, joita matkan varrella on kertynyt. Tässä Ailin mahtava Groovesisters-yhtye, ja täällä Ellin funk-projekti, The Funky Sound Foundation:in materiaalia!

Hyvää uuden vuoden jatkoa kaikille, palataan viimeistään puolen vuoden päästä!!
- Elli ja Aili, Aili ja Elli

P.s. Kuinka monta luonnollisesti-termin käyttöä luonnollisesti bongasit? (Sika huono juttu, luonnollisesti)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti