sunnuntai 6. tammikuuta 2019

Uusi vuosi ja vuoden ensimmäinen keikka

Terveppä teille!

Tämä päivitys kertoo vuoden ensimmäisestä viikonlopusta yhdessä ja siten myös vuoden ensimmäisestä keikasta. Alla olevassa kuvassa olemme junassa matkalla kohteeseen, Pohjois-Suomen pääkaupunkiin Ouluun. Ookkonää Oulusa ollu? –Me ollaan!

Toiveikkain mielin tulevaan vuoteen!


 Menomatkalla mietimme tulevaa vuotta ja mitä siltä haluaisimme. Tänä vuonna tulee kuluneeksi jo seitsemän vuotta siitä, kun tämän sivuston ensimmäisen kerran aukaisimme. Aika hurjaa! Jatsittaren ystävyys on edelleen vahva, olemme tukeneet toisiamme niin myötä- kuin vastoinkäymisissä ja etäisyyden kavennuttua on yhteyttä voinut vahvistaa entisestään. Tulevalta vuodelta toivommekin lisää seikkailuja yhdessä. Olisi myös mukavaa päästä seikkailemaan Tallinnaa vähän pidemmälle, kun toinen meistä täytää kerran pyöreitäkin! (Tarttoon vaikka.)

Mietimme myös että haluamme panostaa omaan hyvinvointiimme (joka vuosi sama juttu, suoraan naistenlehtien palstalta) ja todella itsestämme huolehtimiseen. Usein sitä vaatii itseltään kohtuuttomia ja vaikka kehitys onkin suotavaa ja toivottavaa, ei kaiken tarvitse tapahtua salamana ja oman hyvinvoinnin kustannuksella. Hiljaa hyvä tulee. Hyvinvointiprojektimmehan alkoikin jo syksyllä sokerilakon myötä ja päätimmekin jatkaa hyväksi havaitulla linjalla! Aloitimme matkaeväistä.

Me ollaan NIIN TOIVOTTOMIA

Näin tarkemmin mietittynä, meillä ei ole ollut varmaan yhtään oikeasti sokeritonta viikkoa.:D Mutta nyt meillä on taas 51 viikkoa aikaa yrittää!! Olemme myös pohtineet sitä, että sokerilakko on meille enemmänkin tapa rajoittaa ylilyöntejä, kuin ehdoton kieltäytyminen. Kyllä se siitä.

 Vuoden toinen tavoite on jatkaa kulttuurin harrastamista. Vielä emme ole päässeet käymään esimerkiksi baletissa, tai Amos Rexissä(jonot eivät houkuta, odotamme ensihuuman laskua vaikka siihen menisi viisi vuotta).  Onneksi omaan elämään kuuluu aina hitusen kulttuuria ammatinvalintamme kautta ja tällä reissulla kävimmekin tarjoamassa sitä myös muille.

Yksityistilaisuudessa vieraat nauttivat illallisesta ja Jatsittaren tarjoamasta musiikista. Valmistautuminen on tosin alkanut jo paljon ennen ensimmäisiä säveliä. Meillä se alkaa peilin edestä.

Tästä lähdettiin liikkeelle.

Ja tähän päädyttiin.



Vieraille esiintymisemme oli yllätys, joten alkuillan vietimme hiljaa ja piilossa bäkkärillä. Ei ollut helppoa olla hihittämättä, niinkuin varmaan voitte uskoa. Asiaa ei auttanut viihdykkeeksi napsimamme selfiet.

hihihihihihihih
Oli pakko vaihtaa viihdyke hieman vakavampaan ja tartuimme kirjallisuuteen.


hieman onnistuneempi selfie.

Keikka oli onnistunut ja vieraat tykkäsivät. Kivaa oli soittaa jälleen yhdessä! Lisäksi viikonlopun diiliin sisältyi kerrassaan loistava ylläpito. Voimme tulla Ouluun uudestaan! Nyt olemme kotimatkalla tyytyväisinä ja kylläisinä. Koulumme käynnistyvät pikkuhiljaa ja olemme valmiita arkeen!




Tsemppiä arjen alkuun kaikille rakkaille lukijoille, toivottavasti viihdytte kanssamme myös tänäkin vuonna!
T: Jatsitar

1 kommentti:

  1. Kiitos kun tulitte ja olitte ❤️! Viimeistään ensi vuonna uudelleen... T. H&R ja vieraat

    VastaaPoista