maanantai 4. maaliskuuta 2013

Hiihtolomaa odotellessa

 Okei, otsikko on hieman huijausta koska lomallahan me tässä paraikaa ollaan, mutta tässä päivityksessä ajateltiinkin kertoa kaikista seikkailuista joita seikkailtiin ennen loman alkua! Ollaan taas sähelletty oikein olan takaa, ja sehän on kaikille sanomattakin selvää että se videologi ei ole vielä valmis...:D (matskut kuitenkin on kuvattu, editointi vaan uupuu...) Se voikin olla meijän ikuisuusprojekti laihdutuksen ohella!

Mutta nyt aiheeseen Jatsitar ja viikon uutiset:

Perjantaina 8.3. (Naistenpäivä!!!) on edessä meidän eka keikka! Kovasti ollaan reenattu(not) mutta niistä reeneistä(tulevista) kertookin sitten enemmän seuraava hiihtolomapäivitys. Lisäksi viime tekstissä mainitun haastattelun valokuvaus on suoritettu mallikkaasti. Kuvaaja sai meidät helposti rentoutumaan ja toi parhaat puolemme(kaksoisleuat) esiin. Juttua lupaamme linkata teille hiihtoloman jälkeen, heti kun se ilmestyy.

Oulussa on ollut ihania aurinkoisia päiviä. Olemme olleet pihalla ahkerasti etsimässä uusia puolia kotikaupungistamme. Torille olikin ilmestynyt jostain taikaiskusta LUMIMOUNTEVEREST! Sisäinen lapsemme tunnisti haasteen heti, ohessa todistusainestoa:

K2 kutsuvana!
Täyttä välineurheilua.



Liukureitahan piti tietysti päästä kokeilemaan, ajatelkaa; ne oli tuotu sinne lainattaviksi, tosi hienoa, hyvä Oulu! Me tietty käytettiin tilaisuus hyväksi. Sininen liukuri oli ehdottomasti parempi kuin punanen. Mount Everest otti miehestä mittaa, bongaatteko kilpailevan joukkueen jäsenet?



Voittajaksi selviytyi Elli "sinisen liukurin haltija" Paajanen, hahaaa! Viihdekeskuksella oli muutakin tarjottavaa kuin pelkkä mäenlasku mahdollisuus, nimittäin kiipeilyseinämä!

Vuoren valloitusta osat 1 ja 2!























Viime viikoon mahtui myös ihania musiikillisa kokemuksia. Oulussa on nimittäin ihan oikeitakin yhtyeitä, ja tosi hyviä sellaisia. Olimme osa hurmioitunutta yleisiöä juuri viime perjantaina, kun yksi kyseessäolleista yhtyeistä julkaisi uuden albuminsa. Saimme myös kokemuksia rokkistaran elämästä kun pääsimme keikalle jonon ohi THE LISTAN avulla. Kuinka coolia olikaan sanoa portsarille että "sieltä listalta Tervonen ja Paajanen", kiitokset hyvälle haltiakummille. Meininki oli loistava ja bändi iskussa. Olisimme jorannut jalat kipeiksi jos olisi ollut tilaa liikkua. Funksons oli kuitenkin erittäin suosittu ja 45 Special tupaten täynnä. Katsokaa alta!!





 Seuraavaan kertaan,  me jatketaan lomailua ja keikkaan valmistautumista, pysykää kanavalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti