tiistai 28. toukokuuta 2013

Kesäkuulumisia

Heissulivei täältä auringonottoviltiltä! Julistamme kesän alkaneeksi. Anteeksi jälleen kerran tämä saamattomuutemme, mutta tällä kertaa meillä on oikeasti ollut hyvä syy: todellinen kiire ja kevätstressi. Elli on jopa kokenut mahahaavan oireita stressin takia -jännää! Takana on 14 päivän kouluputkia ja muuten vaan koulussa oleilua aikavälillä 09-21. Oma treenimme on saanut väistyä muiden tutkintojen ja muiden treenausta vaativien tapahtumien johdosta. Onneksi huhtikuun alusta lähtenyt hektisyys elämässämme on nyt vihdoin takana päin. Kelpaa nurtsilla makoilla ja nauttia ansaitusta vapaudesta!

Surullista lomassa on se että Oulu jää molemmilta kesätauolle, kun tilalle astelevat molempien kotimaisemat. Traagista on myös se, että tiivis yhteielomme muuttuu tuskaiseksi kaukosuhteeksi. Kuinka tästä muka voi selvitä!? Tarkastelemme vieroitusoireita sitten kesän kuluessa eteenpäin.

Mutta mihin me sitten meinataan tämä kaikki aika ja vapaus käyttää?
No, Ellin suunnitelmissa tälle kesälle on pitkäaikaisen haaveen toteutus, eli INTERRAIL!!!!!!!
Matka alkaa juhannuksen jälkeen ja päättyy jonnekin heinäkuun puolenvälin tienoille. Suunnitelmissa on mm. pyörähtää Sound of Musicin kuvauspaikoilla  ja Mossen kulmilla(Mozartin kotona).Muuten lauleskelija suunnittelee viettävänsä kesälomaa, ensimmäistä kertaa moneen vuoteen. Tietenkin tiedossa on muutamia keikkoja, mutta enimmäkseen kyse on tällä haavaa lomailusta. Ihanaa!! <3

Ailin suunnitelmissa taas huomaa kuinka monipuolinen on muusikon elämä. Kotiin palattua alkaa raaka työnteko kanttorisneitinä. Kesään mahtuu niin häitä kuin hautajaisiakin. (Vähän erilainen keikkaympäristö jälleen kerran) Jo perinteeksi muodostuneet Imatran big band viikot työlistävät myöskin Ailia. Työnkuvaan kuuluu muusikoiden viihdyttäminen sekä hyvästä musiikista nauttiminen. Loppukesä onkin seikkailuita täynnä kun Grace laiva ottaa nuoren muusikonretkun kyytiinsä Turusta Tukholmaan. Ensimmäinen kesä laivamuusikkona toteutuu sitten elokuussa! Shamppanjabaari täältä tullaaan !!!

Kiitos Blogin seuraamisesta te kaikki ihanat! Eikä hätää, kyllä me koitetaan kesänkin aikana päivittää(oikeesti, nyt luvataan!) tätä blogia ja kuulumisia tänne. Ihanaa kesää kaikille! <3

Huhtikuista pyöränhuoltoa.

Itsenäiset naiset pärjää maailmassa!
Loony biniä, jossa Elli oli mukana,  kehuttiin ympäri oulua aina Kalevaa myöten.




Jej, nyt lomailua! Heippa!
T. Lippalakkityttö ja rusettityttö (näin meidät nimesi karaokeystävämme Esa. Hyvät nimet heti käyttöön!!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti