maanantai 29. heinäkuuta 2013

JATSITAR REUNION!

Ja Jatsitar Goes Church!
Onpa ihana kirjoittaa jälleen yhdessä pitkän tauon jälkeen! Miten tämä on mahdollista? No, sitähän tässä nyt olis tarkotus avata.:)

Kesä on ajanut jatsittaret kauas toisistaan, mutta kun hääkeikka toi Ellin lähelle Ailin kotikontuja, pakkasi jälkimmäinen itsensä autoon, nappasi itselleen kuskin ja haki kadonneen puolikkaansa kesäiselle vierailulle. Ja hetihän siinä keikalle päädyttiin. Sattuipa nimittäin juuri olemaan Ailin työviikonloppu ja kanttorisneiti otti heti tilaisuudesta vaarin, tai siis laulajan itselleen ja käytti tätä häikäilemättömästi hyväkseen mm vastaus- ja loppumusiikeissa. Kirkkokansa sai todistaa jatsittaren yhdistymistä komean Amazing grace -tulkinnan myötä. Täytyy kyllä myöntää että ei me pöljemmiltä kuulostettu, oli vibraa niin uruissa kuin laulussakin!

Homma on selvästi hallussa!
Hyvän keikan kruunasi ehdottomasti Marttojen tarjoamat kirkkokahvit. Kehuja tuli ja "yleisö" oli tykännyt. Ellin äänen pehmeä saundi ei ollut myöskään aktivoinut mummojen migreeniä, mikä oli tietysti erittäin positiivista. Kaikki positiivinen palaute on... positiivista!



Huomatkaa runsaasti täytetyt lautaset.


Serious business, we're on a mission from God!

Well, not too serious...

Ailin naapurit. <3

Illan keikkapaikka..
Keikan jälkeen ilta huipentui upeasti. Backstagevastaava(ihan ku meillä semmosia ois, lue; Aili) oli järjestänyt saunan käyttöömme, sekä lämmittänyt sen. (Elli sai sytyttää!) Saimme siis nauttia perisuomalaisista herkuista; saunasta ja peilityynestä järvestä, kun auringon laskiessa uiskentelimme luonnonasussa veneilijöiden lomassa.(Valitettavasti kuvia ei saatavilla.) Emmekä tietenkään unohtaneet sitä tärkeintä elementtiä, nimittäin MAKKARAA!
Tänään opimme siis että jatsittaret taipuvat monenmoiseen tilanteeseen ja tapahtumaan. Ja myös sen, että suomalainen kesäluonto on vain sanoinkuvaamaton! Olemme palanneet vahvempana kuin koskaan!!!

-Jatsitar

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti