perjantai 9. elokuuta 2013

Jatsitar keskellä ulappaa!

Hyvät naiset ja herrat, Tervetuloa Viking Grcen kannelle numero 7 jossa tapaatte laivapianistin sekä hänen sairaan ystävänsä. (Ei taas menny ihan niinkuin suunniteltiin..)

Ellihän siis saapui laivaan eilen täynnä intoa ja energiaa alkavan seikkailun johdosta. Tarkoitus oli olla yksi vuorokausi laivassa Ailin seurana ja poistua sen jälkeen takaisin Turkuun. Matka oli Ellille halpa sillä artistien (krhm AILI) on mahdollista lunastaa vapaalippuja risteilylle. Heti laivaan saavuttuaan Elli pääsi shamppanjabaarin syövereihin seuraamaan yhden setin verran Ailin soittoa. Sen jälkeen kaksikolla oli tiedossa iltavapaa!

Esittelyssä Ailin jazzbaari kannella 11




Kaikki oli mennyt tähän asti hyvin ja neitokaiset riensivätkin Tax Free ostoksille henkilökunta-alennuksilla.


 
Kuva sisältää tuotesijoittelua


Huom! Sama pullo edelleen. Ei me mitään juoppoja muusikkorenttuja olla..

Jatsittaret kävivät avaamassa mm. tanssilattian henkilökunnan kanssa, kuuntelivat illan esiintyjiä sekä tietenkin nauttivat toistensa seurasta merellisissä tunnelmissa. Ilta sujui mukavasti mutta seuraavana aamuna meitä odotti yllätys. Tautipöpö oli saanut Ellin kiinni ja siksi tämä toinen sankari onkin viettänyt tämän päivän yläpedissä ja vessassa. Seikkailut laivalla jäivät siis Ellin osalta pienelle pinta-alalle ja tutuksi tuli lähinnä Ailin hytti. Hienohan sekin tietysti on, ei siinä.:D Toivotaan että sankarin kotimatka sujuu ongelmitta ja että junan vessat toimivat...

Sairastupa.
Jokatapauksessa seikkailu on aina seikkailu ja se saatiin kunnialla päätökseen. Päästiin me vähän raitista ulkoilmaakin haukkaamaan kun laiva lipui kohti Turun saaristoa. Lopulta oli pakko sanoa taas heipat ja Jatsittaren erota. Aililla on vielä viikko laivamuusikon pestöä jäljellä ja Ellin koulu alkaakin jo ensi viikolla!

Leidit laivalla, kun Ellikin pystyi vielä seisomaan.


1 kommentti: