keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Kaikki päättyy aikanaan...

Roudaus ei milloinkaan. Eikun siis niin myös Jatsittaren treeniviikonloppu. Iltapäivästä jatsisiskosten tiet erosivat jälleen, mutta onneksi seuraava tapaaminen on jo tiedossa! Tässä välissä Aili käväisee etelän lämmössä(jossain kun kerta vielä on kesäöitä jäljellä) ja tulee takaisin ruskettuneena(tai palaneena) ja energisenä. Elli lähti tänään jatkamaan omaa syyslomaansa niinikään etelään, mutta se etelä jää vaan johonkin Tampereen seuduille. Ei siis lämpöä eikä välttämättä rusketusta, mutta ehkä ensilumi! Ainakin täälä junan ikkunan takana jotain valkoista lupaavasti leijailee.

Eilen illalla päätimme pitää rauhallisen koti-illan ja hengähtää vauhdikkaan yhdessäolon tuoksinassa. Lämpimät voileivät ja kuuma kaakao toimittivat iltapalan virkaa ja jälkiruokana napsimme viinirypäleitä ja suklaakeksejä. Nam!

Luovaa leipien tekoa. Tuttuja elementtejä?
 
Iltapala tunnelmointia.
 Kokoontumisajot jättivät jälkeensä hyvää mieltä ja onnisttumisen kokemuksia. Saimme koottua settilistaa ja harjoiteltua tulevaa keikkaa varten ja kehitystä musiikillisesti on havaittu! Se on aina juhlan paikka! Ainahan ei tietysti voi onnistua eikä oman muusikkouden kanssa painiminen ole koskaan helppoa, mistä saimmekin maanantaina muistutusta.

Mummot murjottamassa treeniluokassa.
 Seuraavat kokoontumisajot ovatkin sitten tiedossa marraskuulle, reenien ja keikan merkeissä. Tässä välissä Aili suihkaisee lomalle ja Elli kohti Tamperetta! Ehkä sieltä etelästäkin saadaan muutama kuva tähän blogiin, kenties!(helppo on toisen lupailla, hähä) No, vaikka näissä kuvissa ei ehkä olekkaan sitä etelän tunnelmaa, niin syksyisestä Oulusta olisi muutama kuva:

Matkalla junalle

Ainolan puistoa

Täten julistan kokoontumisajot virallisesti päättyneiksi! Nyt jatkan junailua viime syksynä löytämäni huippukirjan parissa. kuullaan taas!

Siilin eleganssi




- Jatsisisko Elli







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti