lauantai 12. lokakuuta 2013

Lauantai-illan huumaa

Nyt on tuli irti! Jatsitar on kaupungissa ja tytöt valmiina vanhaan kunnon seikkailuun! Jippijaijei!! Ennen kun polkaisemme fillarit käyntiin ja suhautamme Yölliseen Ouluun, voisimme kuitenkin hieman kertoa tästä päivästä.


Ellin pitäisi varmaan perustaa ruokablogi kun se tykkää niin kuvailla näitä annoksia. Tässä kuvassa ei kuitenkaan ole meidän aamupalamme, vaan brunssintapainen ainoa päivän "ruoka". No kyllä me aamiainenkin syötiin, senkin tosin lähempänä yhtä kuin yhtätoista. Otimme siis tänä aamuna perjantain menetyt unet takaisin tuhisemalla kerralla kunnolla, iltapäivään asti. Siitä seurasi siirtymä kaupunkiin loogisesti vasta kun kaikki paikat menivät kiinni. Onneksi ihana kahvila Antelli pelasti alkuiltamme. Antellin kahvila on ollut meidän kantakahvilamme Oulussa ja nyt oli pakko mennä tarkastamaan uusi sivukonttori, joka oli ilmaantunut Rotuaarin aukion laidalle. Eikä ollut pettymys! Ihania leipiä, ihanaa pavelua ja ihania mummoja. <3


 
 Tässä mummoista kaksi. Elli ja Aili. Elli-mummo ja Aili-mummo.
Kahvi oli erittäin hyvää, mummot tykkäsivät.

Elli-mummo huomasi ilmeisesti jotain mielenkiintoista katukuvassa....



Aili-mummo taas jäi miettimään mennyttä nuoruuttaan...










Tämän päivän ohjelmaan on myös kuulut extreme-osio, jossa Elli on yrittänyt opettaa Ailille jokaisen jokaisen kovan gimman perustaitoja; pyörälläajo ilman käsiä! Tulos oli... noh, yritys hyvä kymmenen.
Seikkailu jatkuu luonnollisesti NYT, eli Jatsitar on valmiina. Huomenna lisää harjoittelun tuloksia, mutta näin vapaailtana suuntaamme valloittamaan tanssilattiat! Se o moro!

Paikoillanne, valmiina....








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti